Jobmarked

Side 1 af 3

Online marketingprojektleder til Europas nye markedsplads for dagligvarer

Shobr står bag den første digitale markedsplads for dagligvarer udviklet i samarbejde med førende FMCG-brands. Man kunne også kalde os en AirBnB for dagligvarer. Vi søger nu en ekspert i projektledelse, online marketing og e-commerce til at rådgive FMCG-brands i, hvordan de skaber trafik til Shobr via deres marketingkanaler.

logo

PFA søger marketing strateg med vindermentalitet

Kan du drive projekter fra start til succesfuld implementering? Har du erfaring med brandmarkedsføring og ATL kampagner? Vil du arbejde med et af de stærkeste finansielle brands i Danmark? Vil du være med til at kommunikere med 1 mio. BtC kunder og eksekvere PFA's 2020 strategi? Hvis det lyder som dig, så skriv til os. Måske er du den marketing strateg vi søger, til PFA Marketing.

logo

Creative Sales Director søges til YouTube kollektiv

Gonzo Media er et dansk Youtube kollektiv. Vi er lige blevet 1 år gamle. Vi udvikler kampagner på sociale medier og arbejder med cross platform influencer marketing. Vi søger lige nu en Creative Sales Director.

logo

We are looking for a Senior concept developer/Graphic designer

Are you creative at heart? Do you dream in conceptual ideas and visuals? And do you have the practical skills to turn them into inspiring products and innovative solutions. Then you might just be the person, we are looking for.

logo

Pravda søger talentfuld Art Director

Færdes du hjemmevandt i spændingsfeltet mellem business, grafisk design og vindende kommunikation? Forstår du, hvad der tænder vores B2B-kunder, og hvad der aktiverer deres kunder? Og kan du styre den kreative proces stilsikkert fra A-Å?

logo

3 søger Marketing Communication Manager til OISTER

Har du en solid forståelse for marketing og kommunikation. Har du erfaring med hele marketingpaletten og søger du et lederjob med en masse spændende udfordringer i et dynamisk og hektisk miljø, så har du nu chancen for at blive ansvarlig for den markedsdrevne kommunikation i OiSTER.

logo

Resolution søger search manager

Brænder du for at arbejde med avanceret søgeordsannoncering, og ønsker du at bruge din viden til at rådgive nogle af Danmarks største og mest udfordrende search annoncører? Så er det dig, vi har brug for i Resolution.

logo

The KILROY Group is looking for a Chief Marketing Officer!

Can you make our brands grow even further?

logo
logo

Discovery Networks Danmark søger Customer Acquisition Specialist til Dplay

Er du skarp til at skaffe trafik og indgå gode aftaler? Og har du samtidig stærke analytiske egenskaber? Så er det måske dig, vi søger.

logo
logo

Erfaren konsulent til kvalitativ- og kvantitativ metodeanvendelse

Brænder du for markeds- og forbrugeranalyse, og kan du levere skarpe og implementerbare indsigter på baggrund heraf? Og har du allerede nogle års erfaring som analysekonsulent? Så er du måske vores nye kollega i Annalect.

logo
Side 1 af 3

Få din daglige brief bragt direkte til din mailbox