Jobmarked

Side 1 af 2
logo

Digital senior projektleder til Forretningsudvikling & Indsigt til Ekstra Bladet Salg

Har du lyst til at arbejde i et af Danmarks største mediehuse – for det største danske website? Og har du passion for digitale medier og mod på at udvikle de skarpeste annonceprodukter?

logo

Head of Trading / Programmatic Buying

Innovativt ad-tech hus i hjertet af København søger en ambitiøs og løsningsorienteret Head of Trading/Programmatic Buying med ansvaret for media deals/buying.

logo

Connected søger endnu en stjerne!

Du læser disse linjer, fordi du har erkendt et behov for at flytte dig. Måske har du allerede været projektleder i et par år – eller lidt flere.

logo

Operate søger Analyserådgivere

I Operate bruger vi data og indsigter i arbejdet med at løse de store udfordringer, som både samfund og virksomheder står overfor. Vi har fokus på bæredygtighed, finans, vækst, sundhed og en række andre områder, som et bredt felt af både private og offentlige aktører arbejder strategisk med.

logo

Annalect søger Senior Consultant med interesse for statistik

Er du interesseret i statistisk metode, og har du erfaring med at udarbejde og omsætte analyseresultater til relevante forbruger- og markedsindsigter? Og trives du med at håndtere komplekse forretnings- og kommunikationsmæssige problemstillinger? Så er vi på udkig efter en engageret Senior Consultant.

logo

Hjaltelin Stahl søger Junior copywriter til Social Creative team

Har din mor altid rost dine stile, og får du i hvert fald 14 likes på dine statusopdateringer? Så skal du nok øve dig lidt mere, men grundstenen er på plads: du kan finde ud af at formulere dig kort, korrekt og til tider rigtig sjovt. Så læs lige videre, hvis du har lyst til at lave en levevej ud af dét.

logo

Operate søger erfaren Concept Developer

Du skal være med til at sætte dit fingeraftryk på, hvordan Operate fremover arbejder med konceptudvikling på tværs af alle sine kommunikationsløsninger.

logo

Kampagneleder til TV 2

Er du mand eller kvinde for at bringe TV 2 hovedkanalens indhold ud til brugerne gennem tværmediale, engagerende kampagner? Har du stor kommunikationsstrategisk tyngde, og er du en blændende projektleder oveni? Så er du måske den rette kandidat til vores stilling som kampagneleder i TV 2 Marketing.

logo

Projektchef til Matas Marketing

Vi søger nye, kompetente kollegaer i Matas Marketing Team.

logo

FDIH søger projektmedarbejder med salgsgen og godt humør

Kan du skabe de bedste rammer for vores sponsorer og medlemmer, og får du et kick ud af at sælge? Så bliv en del af FDIH!

logo

JP/Politikens Hus søger marketing automation ekspert

JP/Politikens Hus søger en ambitiøs og teknisk stærk marketing automation ekspert til at drive den videre udvikling af vores SalesForce marketing automation setup på tværs af de 3 aviser, Politiken, Jyllands Posten og Ekstra Bladet. Du skal være med til at sikre høj kvalitet i vores kundedialog, igennem personaliseret, automatiseret og datadrevet dialog, der fremmer et loyalt forhold imellem brugerne og aviserne. 

logo
Side 1 af 2

Få din daglige brief bragt direkte til din mailbox