Jobmarked

Side 1 af 3

Nodes søger Digital Projektleder

Vil du være vores nye teknisk stærke Digitale Projektleder med passion for apps og digitale løsninger? Vi søger ny projektleder til vores kontor i København.

logo

Nordea seeks Digital Communication Advisor

Is digital your specialty and would you like to take ownership of developing Nordea's internal digital communication channels at Group level? If so, this might be your next challenge. 

logo

Accenture is looking for a Digital Storyteller

Accenture Marketing and Communications is looking for a strong digital storyteller and communications specialist to strengthen the impact of the programs we drive through digital and social platforms across the Nordic region.

logo

Nyt tekst-blod til RelationshusetGekko

Vi har travlt og har brug for én eller måske to dygtige tekstforfattere.

logo

4 Copywriters for Vice / Virtue Scandinavia

Want to work in the world's no. 1 content agency?

logo

Freelance grafiker til MTG Danmark

MTG søger en freelance-grafiker, der kan indgå fast i teamet i en længerevarende periode. Vi er interesseret i at høre fra dig uanset om du har mulighed for at arbejde 15 timer eller fuldtid.

logo

Dansk Flygtningehjælp søger Privatfundraising-Chef

Dansk Flygtningehjælp søger en stærk teamleder, der kan stå i spidsen for vores fundraising blandt private støtter. Vi har en ambition om at blive markant større på området. Vi forventer derfor, at du er både en teknisk stærk fundraiser og en erfaren personaleleder.

logo

Klausen + Partners søger Digital Art Director med styr på både design og ideer

Vi har fart på og masser af opgaver til en ekstra Art Director med fokus på de digitale medier.

logo

LB Forsikring søger Direct Marketing Konsulent

Vil du arbejde med forsikringsbranchens mest tilfredse og loyale medlemmer? Vil du være med til at skabe dialog med relevant budskab på rette tidspunkt? Og har du en struktureret og detaljeret tilgang til arbejdet? Hvis ja, så har vi en spændende mulighed til dig her!

logo
logo

JP/Politikens Hus Ad Operations søger Traffic Manager - er det dig?

Bliv en del af et af Danmarks største mediehuse.

logo

Projektleder med digitalt blod i årerne til Hjaltelin Stahl

Vi søger endnu en dygtig projektleder med tung erfaring inden for især digitale løsninger af enhver art til vores kontaktafdeling. Her vil du, med reference til en af vores Client Service Directors, indgå i et team af projektledere, der til daglig udvikler og producerer prisvindende cross-media kampagner sammen med bureauets strategiske, kreative og tekniske specialister.

logo
Side 1 af 3

Få din daglige brief bragt direkte til din mailbox